The 2 nd WHO Editorial Working Group Meeting on ICD-11 TM Chapter 29 – 31 August 2017, Tokyo, Japan Provisional Agenda		
	C	
Tue. 29 Aug 2017	Chair: Kenji Watanabe (to be confirmed) Rapporteur: Xu Wenjie	
08:30 – 10:30	 Welcome address by local host Dr Sato (Chairperson of JLOM) Dr Aizawa (President of JHA) Dr Mori (Head of WHO-FIC CC Japan) 	120min
	 2. Opening & Meeting objectives a) Welcome & Introduction of the participants b) Meeting objectives & update on ICD revision process c) Group Photo Zhang Qi, Nenad Kostanjsek 	
	3. Update on ICD revision and overview on how to make TM Chapter ready for release as part of ICD-11 MMS implementation version 2018 Nenad Kostanjsek	
10:30 - 11:00 COFFE	E BREAK	
11:00 –12:30	4. Readiness of TM Chapter: Tabular list, coding guidelines, index and tooling	90min
	4.1. Feedback from TM Chapter specific review of Member States comments on ICD-11 Nenad Kostanjsek	
	4.2. Feedback from generic field testing of ICD-11 MMS (morbidity line & case coding) Nenad Kostanjsek	
12:30 – 14:00 LUNCH		
14:00 – 15:00	 4.3. Update on TM Chapter international field tests (line coding) a) China b) Japan c) Rep. of Korea d) Europe & US 	60min
45.00 45.00 00===	All participants	
15:00 – 15:30 COFFE	E BREAK	
15:30 – 17:00	4.4. Discuss testing input for improvements of	90min

b) c)	TM chapter content and structure Coding guidelines Index & tooling TM Chapter value proposition
All	participants

The 2 nd WHO Editorial Working Group Meeting on ICD-11 TM Chapter 29 – 31 August 2017, Tokyo, Japan Provisional Agenda		
Wed. 30 Aug 2017	Chair: Dou Danbo (to be confirmed) Rapporteur: Michiho Ito	
08:30 – 10:30	 4. Readiness of TM Chapter: Tabular list, coding guidelines, index and tooling (cont.) 4.4. Processing of peer review based proposals a) List 1 (listing items with agreement among the unit's reviewers, or minor content edits) b) List 2 (listing items with disagreement among the unit's reviewers, or major content edits) Stéphane Espinosa 	120min
10:30 – 11:00 COFFEE B	REAK	
11:00 – 12:30	4.5. Processing of peer review based proposals (cont.)	90min
12:30 – 14:00 LUNCH		
14:00 – 15:00	 4.6. Processing of issues related to overlap between certain TM disorders categories and Western Medicine categories in other parts of ICD-11 Stéphane Espinosa 	60min
15:00 – 15:30 COFFEE B	REAK	
15:30 – 17:00	 4.7. Processing of public proposals and comments 4.8. Review and clean-up of residual categories <i>Stéphane Espinosa,</i> Nenad Kostanjsek 4.9. Finalization of any pending issues regarding TM Chapter a) Tabular list (content, structure) 	90min

	c) Index and tooling environment d) TM Chapter Terms e) Translations Nenad Kostanjsek, Zhang Qi	
18:30 onwards	Get together - TOKYO Green Palace (1st basement level "SAKURA")	

The 2 nd WHO Editorial Working Group Meeting on ICD-11 TM Chapter 29 – 31 August 2017, Tokyo, Japan			
Provisional Agenda			
Thu. 31 Aug 2017	Chair: Kim Yong-Suk (to be confirmed) Rapporteur: Rosemary Roberts		
08:30 – 10:30	 Readiness of TM Chapter: Implementation package – develop implementation strategy and tools for key use cases 	120min	
	5.1. WHO Perspective on T&CM Service related e.g. Quality and Safety, clinical research, health outcomes & UHC, T&CM integration in healthcare systems, reimbursement/Casemix Sangyoung Ahn		
	Country Perspective a) Australia b) China c) Japan d) Rep. of Korea		
	All participants		
10:30 – 11:00 COFFEE E	3REAK		
11:00 – 12:30	5.2. WHO Perspective on Education and Training, clinical practice documents and statistical tabulation of TM conditions Zhang Qi, Nenad Kostanjsek	90min	
	Country Perspective e) Australia f) China g) Japan h) Rep. of Korea All participants		
12:30 – 14:00 LUNCH			
14:00 – 15:30	6. Readiness of TM Chapter: Maintenance & representation of TM Chapter in ICD-11 governance structure	90min	
	6.1. PAG Editorial working group		
	6.2. TM Classification & content expertise for CSAG &		

	MSAG works	
	6.3. Representation across WHO Regions	
	All participants	
15:30 – 16:00 COFFEE B	REAK	
16:00 – 17:00	7. Wrap up and closure of meeting	60min
	7.1. Timeline and milestones for TM Chapter release as part of ICD-11 MMS implementation version 2018	
	7.2. Further classification development (e.g. New Modules, TM intervention module in ICHI)	
	7.3. Closure	
	Nenad Kostanjsek, Zhang Qi	